Виробництво

ТЕХНОЛОГІЯ СТВОРЕННЯ КОНЬЯКУ

Основною відмінністю виробництва коньяку в Домі марочних коньяків «Таврія» є те, що тут виноград проходить повний цикл чарівного перетворення з ягоди в коньяк, від виноградної лози до розливу по пляшкам. Мало хто інший в Україні та далеко за її межами може пишатися цим! Ми виробляємо понад 20 найменувань ординарних та марочних коньяків. Виробництво Дому марочних коньяків «Таврія» було сертифіковане за стандартом ISO 9001 у 2005 році.



Основні етапи повного циклу виробництва:

 
           
ВИРОЩУВАННЯ ВИНОГРАДУ ЗБІР І
ПЕРЕРОБКА
ПЕРЕГОНКА ВИТРИМКА КУПАЖУВАННЯ
І ВІДПОЧИНОК
РОЗЛИВ КОНЬЯКУ І
КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ

 


Вам уже исполнилось 18 лет?
Вам вже виповнилося 18 рокiв?
Are you already 18?