Виробництво
ТЕХНОЛОГІЯ СТВОРЕННЯ КОНЬЯКУ
Основною відмінністю виробництва коньяку в Домі марочних коньяків «Таврія» є те, що тут виноград проходить повний цикл чарівного перетворення з ягоди в коньяк, від виноградної лози до розливу по пляшкам. Мало хто інший в Україні та далеко за її межами може пишатися цим! Ми виробляємо понад 20 найменувань ординарних та марочних коньяків. Виробництво Дому марочних коньяків «Таврія» було сертифіковане за стандартом ISO 9001 у 2005 році.
Основні етапи повного циклу виробництва:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
ВИРОЩУВАННЯ ВИНОГРАДУ | ЗБІР І ПЕРЕРОБКА |
ПЕРЕГОНКА | ВИТРИМКА | КУПАЖУВАННЯ І ВІДПОЧИНОК |
РОЗЛИВ КОНЬЯКУ І КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ |