Контроль якості продукції та процесів, а також заходи з управління якістю є найважливішими компонентами загальної стратегії управління в Дому марочних коньяків «Таврія», і тому їм приділяється достатня увага всім персоналом. Основними центрами управління якості є лабораторія управління якістю, контрольно-виробнича лабораторія, та контролери у цехах та на дільницях.
На усіх етапах технологічного циклу впроваджено суворий контроль якості застосовуваних продуктів і використовуваних процесів:
- контроль якості сировини (вміст цукру, кислотність, колір, смак винограду);
- контроль якості води;
- контроль якості застосовуваних допоміжних матеріалів (пляшка, корка, короб, хімічні препарати);
- контроль технологічних процесів і продуктів у процесі переробки;
- контроль якості готової продукції.
Для цих цілей застосовується новітнє обладнання та прогресивні методики контролю. Персонал, зайнятий контролем якості, має достатню кваліфікацію та постійно проходить навчання в підрозділах сертифікації та Української організації якості. Завдяки об'єднанню зусиль персоналу вдається отримувати продукти з унікальними якостями та властивостями, які позитивно відзначені споживачами продукції.
Підприємство сертифіковане по системі менеджменту якості ISO 9001:2015 та системі менеджменту безпеки харчових продуктів ISO 22000:2005.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |