РОЗЛИВ КОНЬЯКУ І КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ

Далі очищений коньяк переливають в інший бак і доводять до потрібного градуса. Дім марочних коньяків «Таврія» обладнаний автоматизованими лініями розливу від кращих світових виробників. З кожної бочки, перед розливом, хімічною лабораторією береться зразок для перевірки. Саме лабораторія дає добро на розлив.

Наша лабораторія складається з 6 ділянок, якi обслуговують кожен основний цех виробництва, де ми проводимо вхідний контроль сировини, допоміжних матеріалів, напівфабрикатів і готової продукції. Для контролю якості в Домі марочних коньяків «Таврія» застосовується новітнє обладнання і прогресивні методики контролю. Але, безумовно, самий точний контроль якості - це особлива людина, майстер-дегустатор.

Існує 3 основних правила дегустації. Це визначення кольору шляхом нахилу келиха, ми визначаємо колір, щоб він відповідав своєму еталонному зразку - янтарно-золотистого кольору. Природно, другий показник - це букет - букет повинен бути сортовий. Повинен мати шоколадно-квітково-ванільний відтінок і смак м'який, гармонійний, збалансований.

Готовий коньяк розливають на дозувальних апаратах в пляшки і закупорюють. Пляшки і пробки для багатьох марочних та колекційних коньяків виготовляють за спеціальним замовленням у Франції. Далі пляшки з акцизними марками надходять на склад готової продукції, де їх пакують в коробки і відправляють споживачеві.

 

Назад


Вам уже исполнилось 18 лет?
Вам вже виповнилося 18 рокiв?
Are you already 18?