У Києві пройшов фінал конкурсу Найкращий сомельє України 2017

У Києві пройшов фінал конкурсу Найкращий сомельє України 2017

У Києві пройшов фінал конкурсу Найкращий сомельє України 2017.

Фіналісти: Іван Перчеклій, Віталій Ларін і Богдан Павлюх протягом трьох годин боролися за звання Кращого сомельє України.

Фінал конкурсу для кожного учасника складався з 4-х етапів:

  1. Подача ігристого і тихого вина гостю.
  2. Декантація тихого вина протягом максимум 7-ми хвилин.
  3. Сліпа дегустація шести образців. Необходімо було продемонструвати за 6 хвилин пам'ять, навички та знання. Назвати сировину, країну виробництва, регіон і витримку кожного напітка.
  4. Виправлення помилок у винній карті – 8 хвилин.
Окремим туром, була проведена сліпа дегустація 5 зразків від Будинку марочних коньяків "Таврія".
В цьому завданні півфіналісти високо оцінили якість дегустаційних зразків, часто проводячи аналогію з французькими коньяками.
 
А Найкращий сомельє України - 2017 став Іван Перчеклій, сомельє ресторану «Прага».
Вітаємо!

Вам уже исполнилось 18 лет?
Вам вже виповнилося 18 рокiв?
Are you already 18?