Дім марочних коньяків “Таврія” відкрив двері для туристів

Дім марочних коньяків “Таврія” відкрив двері для туристів

Першими гостинність таврійських виноробів оцінили учасники ІІІ Таврійського туристичного конгресу, який відбувся в Новій Каховці в середині травня.

Таврійські винороби презентували новий туристичний маршрут, а також нові програми дегустацій “Спробуй “Таврію” на смак”, які дозволили кожному гостю не просто скуштувати кращі таврійські напої, а доторкнутися до мистецтва створення шляхетного напою, відчути чарівний аромат Нижнього Дніпра у кожному бокалі. У рамках екскурсії по підприємству учасники форуму пізнали витонченість класичної технології коньячного виробництва, “занурились” в історію розвитку виноградарства і виноробства таврійського краю, сповна відчули колорит підвалів, своїми очима побачили галерею, яка складається з 6,5 тисяч дубових бочок і бутів.

Навіть самій вибагливий у питаннях виноробства гість міг дізнатися чимало нового і цікавого про коньяки та вина ДМК “Таврія”. Гостям форуму прийшлися “до смаку” цікаві історії досвідченого екскурсовода, а також назавжди запам'ятаються букет і аромат таврійських вин і коньяків. Високу якість продукції гості оцінили в дегустаційній залі. Спеціалісти ДМК “Таврія” відкрили форумчанам основи дегустації і тонкощі коньячного етикету.

Головна задача — не просто показати підприємство, а, перш за все, підвищити культуру споживання благородних напоїв у суспільстві, відкрити невідомі сторінки історії, показати славетні традиції, які продовжуються нащадками засновників “Таврія” більше ніж 125 років поспіль.


Сайт находится на реконструкции